13. dec. 2017
Af Trine Larsen

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary til Færøerne med børnene

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.
Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.
Arkivfoto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary vil sammen med deres fire børn, besøge Færøerne næste år i august med kongeskibet Dannebrog som base.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har allerede nu lagt planer for sensommeren 2018, for der, fra 23.-26. august vil de sammen med prins Christian, prinsesse Isabella, Vincent og Josephine, besøge Færøerne.

Der er tale om et officielt besøg, og på de 18 nordatlantiske øer er man allerede begyndt at glæde sig.

Det er nemlig 14 år siden, at kronprinsparret sidst var på Færøerne, som de begøste sammen med regentparret i 2005, året efter deres bryllup.

Altid velkomne

Nu går turen derop igen, og da dronningen sidst var på Færøerne i 2016, blev det flere gange nævnt, at kronprinsparret også var mere end velkommen til at komme og aflægge besøg.

Dét sker så i august, hvor de selvom skolen er begyndt for deres fire børn, har valgt at tage dem ud af skolen et par dage, for at de sammen kan få den fantastiske oplevelse det er, at besøge Færøerne med kongeskibet, som flere gange tidligere har sejlet derop med dronningen og prinsen ombord.

Nyheden om kronprinsfamiliens besøg er netop meddelt officielt fra kongehuset, der dog også oplyser, at det endnu ikke er på plads, hvilke øer og steder, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary skal besøge sammen med børnene.

Kan se frem til et festligt besøg

Men da der er tale om et officielt besøg, bliver der naturligvis budt velkommen af besøgets vært, lagmand Aksel V. Johannesen i Torshavn, og bliver det ligeså festligt, som da dronningen besøgte Færøerne i juni for halvandet år siden, kan hele familien godt begynde at glæde sig.

Se eller gense de skønne billeder af kronsprinsesse Mary og kronprins Frederik, der viser deres kærlighed i Grønland:

GALLERI: Mary og Frederik viser kærligheden i Grønland (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: