3. feb. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik og Maria Montell hyggede sig til eksklusiv komsammen

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Dan Mariegaard
I en helt særlig anledning nød kronprins Frederik en hyggelig eftermiddag med Maria Montell og flere andre profiler, som alle er med i en eksklusiv klub.

Kronprins Frederik var i godt selskab med blandt andre sangerinden Maria Montell, skuespilleren Lærke Winther, eventyreren og erhvervskvinden Bettina Aller, musicalstjernen Annette Heick og mange andre profiler, da han som protektor for Røde Kors deltog i organisationens nytårskur.

Kronprins Frederik og den eksklusive klub

Klub 100 er Røde Kors’ eksklusive netværk af gode og stærke kræfter fra kultur- og erhvervslivet, der hvert år samler penge ind til det vigtige hjælpearbejde.

https://imgix.billedbladet.dk/20200131_dm_kronprins_frederik_nytaarskur_roede_kors._roede_kors_002.jpg
Foto: Dan Mariegaard

De mange profiler, som var til nytårskur med kronprinsen, er alle en del af denne Klub 100.

Montell og Aller i fin form

Umiddelbart inden kronprins Frederik ankom til kuren, gjorde Maria Montell og Bettina Aller deres entré.

https://imgix.billedbladet.dk/20200131_dm_kronprins_frederik_nytaarskur_roede_kors._roede_kors_011.jpg
Foto: Dan Mariegaard

Begge var ligesom alle andre til kuren i fin form og klar til at nyde en hyggelig eftermiddag med taler, underholdning og et glas champagne.

Frederik fik varm velkomst

Kronprinsen blev budt velkommen ved Røde Kors’ Frivillighus af præsident Sven Bak-Jensen, vicepræsident Anne Lerche Norlund og generalsekretær Anders Ladekarl.

Kronprinsen holdt tale

Ved nytårskuren blev der sat ord på både det internationale og sociale arbejde, som organisationen udfører, og Kronprinsen holdt en tale.

Jan Gintberg fyrede den af

Også komikeren Jan Gintberg underholdt, og det var så sandelig et hit blandt alle i det fornemme selskab, som udover de allerede nævnte også talte navne som designeren Søren Le Schmidt, skuespilleren Julie Zangenberg og sundhedsekspert Christian Bitz.

Læs mere om: