26. sep. 2013
Af Jan Bergman

Kronprins Frederik og Preben Elkjær fejrer fødselsdag

Arkivfoto: Kronprins Frederik og Preben Elkjær har tidligere optrådt sammen. Her ved Sport 2008 - Sportens Årsgalla i MCH Messecenter Herning i 2009.
Arkivfoto: Kronprins Frederik og Preben Elkjær har tidligere optrådt sammen. Her ved Sport 2008 - Sportens Årsgalla i MCH Messecenter Herning i 2009.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik skal sammen med Preben Elkjær være med til at søsætte TV 2s 25-års fødselsdagsfest.

Når TV 2 fejrer sig selv, og de 25 år danskerne har kunne se kanalen, bliver det som stort anlagt familiefødselsdagsfest på TV med masser af underholdning og kongelig deltagelse.

Showet byder på masser af store musikalske stjerner som TV-2, Anne Linnet og Medina, som nyfortolker de hits, vi alle sang med på i 1988.

Komikerparret Søs og Kirsten gendanner for en aften "Kongeriget", og desuden kommer De Nattergale, Andreas Bo og en lang række af de danskere, der har været med til at skabe store historier på TV 2.

Kronprins Frederik og Preben Elkjær

Kronprins Frederik og sportskommentator Preben Elkjær har sagt ja til sammen at genopleve nogle af de største sportsøjeblikke fra det sidste kvarte århundrede – klip, der er udvalgt af TV 2. For eksempel den juniaften i 1992 i Gøteborg, hvor Danmark spillede EM-fodboldfinale mod Tyskland. Her sad Kronprinsen på tilskuerrækkerne med sin far, Prins Henrik, mens Preben Elkjær var TV 2s kommentator sammen med Flemming Toft.

Festligheder bliver vist på kanalen lørdag 5. oktober klokken 20.00.

Læs mere om: