Tirsdag, 5. juli 2022 — af Marie Krakau

Kronprins Frederik og prins Christian bevægede under mindehøjtidelighed for ofrene for skyderiet i Field’s

Kronprins Frederik og prins Christian deltager i mindehøjtidelighed. 
Kronprins Frederik og prins Christian deltager i mindehøjtidelighed. 
Foto: Ritzau Scanpix
Kronprins Frederik og prins Christian deltager i mindehøjtideligheden for ofrene for det tragiske skyderi i Field’s i søndags.

Tirsdag aften afholdes der mindehøjtidelighed for ofrene for det tragiske skyderi i shoppingcentret Field’s på Amager i København søndag d. 3. juli hvor tre mennesker mistede livet og flere blev såret. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mindehøjtideligheden finder sted på Ørestads Bouldevard foran Field’s, hvor de fremmødte mindes de dræbte og vise medfølelse med ofrene og de pårørende. 

Blandt de fremmødte, der mindes og sørger er kronprins Frederik og prins Christian. 

Livebilleder fra mindehøjtideligheden viser de  bevægede kongelige deltagere der står tæt sammen foran scenen, hvor de har overværet bl.a. taler fra statsminister Mette Frederiksen og Københavns overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og musik fra Andreas Odbjerg og koret Ungklang. 

Kronprins Frederik aflyste søndag aften en planlagt reception, der skulle have afrundet tre dages Tour de France i Danmark, på Kongeskibet, der lå til kaj i Sønderborg. 

Senere samme aften udsendte han sammen med sin hustru, kronprinsesse Mary, og mor, dronning Margrethe, en officiel udtalelse om skyderiet i Field’s.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden