Mandag, 16. januar 2023 - af Marianne Singer, Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik og prins Joachim kørte i lufthavnen sammen: God stemning på hjemturen

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik og prins Joachim ved kong Konstantins begravelse.
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik og prins Joachim fulgtes ikke bare ud ad katedralen efter kong Konstantins begravelse i Athen, men også til lufthavnen.

Stemningen var god med snak og smil, da kronprins Frederik og prins Joachim efter begravelsen af kong Konstantin tog afsted fra Hotel Grande Bretagne i Athen og sammen kørte ud i lufthavnen. 

I forvejen havde de to kongelige brødre fulgtes ad til kong Konstantins begravelse i Metropolis-katedralen sammen med dronning Margrethe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronningen bliver

I lufthavnen skiltes deres veje dog igen, idet kronprins Frederik flyver hjem til København, hvor der i morgen, tirsdag, venter ham en kongelig opgave, mens prins Joachim tager til Paris, hvor han bor med sin familie og har sit job på Den Danske Ambassade. 

Kronprins Frederik deltager tirsdag som protektor i den officielle åbning af "UNESCO-UIA World Capital of Architecture 2023" på Københavns Rådhus. 

I den kongelige kalender kan man se, at kronprins Frederik skal være regent tirsdag. 

Dermed tyder det på, at dronningen bliver endnu en dag i Athen for at være sammen med og støtte sin sørgende søster, dronning Anne-Marie. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden