Onsdag, 4. maj 2016 - af Juliane Olsen

Kronprins Frederik og prinsesse Isabella til Adele-koncert i Forum

Foto: Birger Storm
Der var dømt ægte far og datter-aften, da kronprins Frederik havde prinsesse Isabella med til koncert med superstjernen Adele.
Den 27-årige britiske sangerinde Adele gæstede tirsdag aften Danmark, og gav sin første koncert i det danske i Forum i København.   Med ved koncerten var kendte ansigter som TV-værterne Hans Pilgaard og Signe Wenneberg, sangerinderne Monique og Stine Bramsen, danser Thomas Evers Poulsen samt politiker Pia Allerslev.   Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter   Men koncerten fik også særdeles fint besøg af kronprins Frederik, der var i selskab med niårige prinsesse Isabella.  

Adele lagde salen ned

Parret ankom til Forum omkring klokken 20:00, hvor koncerten var berammet til at gå i gang, og så var der ellers dømt en aften med god musik.   Adele lagde nemlig salen med hits som ”Hello”, ”Someone Like You”, ”Set Fire To The Rain” og ”Rolling in the Deep”.   LÆS MERE: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fejrer også den svenske konge   Kronprins Frederik og prinsesse Isabella forlod koncerthallen kort efter klokken 22, hvorefter de blev kørt hjem til Amalienborg  

Koncerten var udsolgt

Adele har, siden karrieren tog fart i 2007, vundet adskillige Grammy- og Brit Award-priser samt en Oscar for bedste sang med ”Skyfall”.   Koncerten i Forum var da også fuldstændig udsolgt, og tiltrak altså også royale gæster denne aften.   Adele giver endnu en koncert i Danmark onsdag aften i Jyske Bank Boxen i Herning, der på forhånd har affødt lige så meget interesse.

Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden