6. dec. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik overraskede alle i K.B. Hallen

Kronprins Frederik på scenen i K.B. Hallen.
Kronprins Frederik på scenen i K.B. Hallen.
Foto: Lars H. Laursen
Syv år efter, at K.B. Hallen i København brændte ned, blev den nye version af hallen indviet med stil. Kronprins Frederik var hovedpersonen, og han overraskede alle med en tennisketsjer og en bold.

Der var ikke saks og rød silkesnor på programmet, da kronprins Frederik gik på scenen for at indvie den nye K.B. Hallen i København.

I stedet markerede kronprinsen med en tennisketsjer og en bold, at hallen officielt var indviet.

Det var noget af en overraskelse, at Frederik svingede tennisketsjeren og slog bolden langt ud i salen i stedet for at klippe med saksen, men det var bestemt dagens populæreste indslag til den store åbningsbegivenhed, som skuespiller Martin Brygmann var styrmand på.

https://imgix.billedbladet.dk/20181205_lhl9884.jpg
Foto: Lars H. Laursen

The Beatles og Led Zeppelin

Martin Brygmann sørgede som konferencier for det meste af underholdningen, og han sang flere klassikere, der gik rent ind hos kronprins Frederik og resten af publikum i hallen.

Musikken og sangene var klassikere af store stjerner, der alle har optrådt i den gamle udgave af K.B. Hallen. Brygmann optrådte blandt andet med numre af The Beatles, Led Zeppelin og Louis Armstrong.

Frederik fik ketsjer af Bjørn Borg

Kronprins Frederik har selv gode minder fra K.B. Hallen.

I starten af 80'erne så han tennisspilleren Bjørn Borg spille her, og det gjorde et enormt indtryk på den unge kronprins.

- Der fik jeg en ketsjer af manden selv - af Borg. Med dobbelthåndsgrip, sagde kronprinsen, mens han stod på scenen med Brygmann.

- Det var sjovt dengang, og så har jeg også stået her - så tæt på scenen som overhovedet muligt - til diverse udmærkede rockkoncerter, lød det desuden fra Frederik.

Royalt forhåndsslag

K.B. Hallen på Frederiksberg i København er en ikonisk sports- og koncerthal fra 1938.

For syv år siden gik der ild i hallen, da et halogenspot antændte nogle papkasser.

Hallen kunne ikke reddes, og derfor var det altså en splinterny udgave af K.B. Hallen, kronprins Frederik indviede med et smil og et hårdt forhåndsslag med royalt topspin.

Læs mere om: