Kronprins Frederik overraskede og rakte fingeren i vejret

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Der blev budt på en lille kongelig overraskelse fra scenen i forbindelse med overrækkelsen af Gazelleprisen i København.

I skolen var kronprins Frederik en flittig elev, der sikkert rakte fingeren i vejret, når læreren stillede et spørgsmål. Frederik fandt den gamle skolestil frem igen, da han noget overraskende for mange i koncertsalen i Falconer Centret til Børsens Gazellepris-uddeling rakte den royale pegefinger i vejret, da der blev stillet et spørgsmål ud til publikum.

Vinder af den store Gazellepris som årets hurtigst voksende virksomhed var Kiloo, hvis mobilspil ”Subway Surfers” er et megahit. 

- Alle der, har prøvet at spille ”Subway Surfers” rækker hånden op, sagde konferencier’en fra scenen, og ved siden af hende stod Frederik og smilede bredt, da han med en lynhurtig bevægelse markerede, at han er ”Subway Surfers”-spiller.

Det fik mange til det polerede Børsen-arrangement til at juble af overraskelse med businessagtig afdæmpethed. På den baggrund var det helt befriende at opleve kronprins Frederiks på en gang elegante og drengede stil, mens han stod dér og strittede med fingeren.

”Subway Surfers”-spillet er i øvrigt rettet primært mod et ungt publikum, så det er nok meget sandsynlig, at kronprins Frederik har spillet det i selskab med sine ældste børn prins Christian og prinsesse Isabella.

Efter kronprinsen havde afleveret Gazelle-statuetten til Kiloo-boss Jacob Møller forlod den kongelige gæst arrangementet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden