Søndag, 27. maj 2018 - af Karina Didriksen

Kronprins Frederik overrasker: Har børnene med i Royal Arena

Kronprins Frederik og familien.

Kronprins Frederik og familien. 

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik har både kronprinsesse Mary og deres fire børn med til DR’s store fødselsdagsshow i Royal Arena søndag aften.

Søndag aften fejres kronprins Frederik med DR’s store fødselsdagsshow i Royal Arena i København, og kort før kl. 20.00 ankom dagens hovedperson sammen med sin hustru, kronprinsesse Mary. 

Som en overraskelse har kronprinsparret alle deres fire børn med, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Familien så ud til at være i højt humør, og de kan nu glæde sig til en festlig aften med masser af underholdning og med Mads Steffensen og Stéphanie Surrugue som værter. 

Elskede Marys tale

I mandags deltog kronprins Frederik i Royal Run, og lørdag blev hans 50-års fødselsdag fejret med gallataffel på Christiansborg Slot. Der har derfor været mange højdepunkter i forbindelse med hans runde dag. 

- Vejret har været med os, vi har kunnet løbe sammen, og min hustrus tale i går gik lige i hjertekulen, sagde kronprins Frederik til DR, inden han og familien gik ind i Royal Arena. 

BILLED-BLADET bringer det hele

Glæd jer til BILLED-BLADET, som bringer alt om kronprins Frederiks store 50-års fødselsdagsfest.

Vi giver dig et fantastisk blad med et fornemt tillæg med ale de bedste billeder fra gallataflet på Christiansborg Slot. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden