Kronprins Frederik på Dyne-Larsens golfbane

Kronprins Frederik.

Kronprins Frederik.

Arkivfoto: Krestine Havemann
Som ny protektor for golfturneringen Made in Denmark spiller kronprins Frederik selv med i august under Pro-Am turneringen i Himmerland Golf & Spa Resort, der ejes af Dyne-kongen Lars Larsen.

Kronprins Frederik kaster sig endnu engang over sportslig aktivitet, når han den 13. august spiller med i Pro-Am turneringen Made in Denmark. Det er en opvarmningsrunde, hvor sponsorer og inviterede gæster spiller sammen med de professionelle golfspillere.

Kronprinsen er med som ny protektor for golfturneringen Made in Denmark, som i år er en del af European Tour. Det er kun anden gang, at den internationale tur er forbi Danmark.

- Vi er stolte over, at Kronprins Frederik har takket ja til at være protektor for Made In Denmark. Hans store engagement i sport gør ham til den helt rigtige protektor for Made in Denmark, lyder det fra Promotor Flemming Astrup på Made in Denmarks hjemmeside.

Turneringen foregår på Himmerland Golf & Spa Resort, der ejes af Lars Larsen, kendt fra forretningskæden Jysk.

- Kronprins Frederik vil via sin protektion uden tvivl være med til at udbrede kendskabet til Made in Denmark og Himmerland Golf & Spa Resort, og om to år vender golf tilbage som olympisk disciplin, og med Kronprinsens medlemskab af IOC, kunne vi ikke få en bedre protektor, siger direktør i Himmerland Golf & Spa Resort, Claus Birk Larsen.

Turneringen får en samlet præmiesum på 11 millioner kroner, hvoraf de ca. 2 millioner kroner går til vinderen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden