30. jun. 2016
Af Lone Vandborg

Kronprins Frederik på første række i Wimbledon

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Scanpix
Kronprins Frederik sidder i Royal Box på den berømte Centre Court og ser på tennis med andre prominente gæster - heriblandt hertuginde Camilla samt hertuginde Catherines forældre Caroline og Michael Middleton.

Kronprins Frederik, der selv er en habil tennisspiller, er traditionen tro taget en tur Wimbledon i England for at følge verdens bedste spillere kæmpe om det mest eftertragtede trofæ i tennisverdenen.

Det bliver dog ikke de danske spillere kronprinsen kan opleve på banen. Caroline Wozniacki tabte sin første runde i tirsdag, og den tidligere Wimbledon-mester i herredouble Frederik Løchte Nielsen spiller ikke i dag. Men så kan han sammen med sine britiske værter heppe på Andy Murray.

Hilste på Camilla

Kronprins Frederik fik lejlighed til at hilse på hertuginde Camilla, der er gift med prins Charles, i Royal Box på Centre Courten. De to mødtes senest til Royal Ascot. Også Kates forældre er blevet inviteret til at se tennis.

Vind drømmerejse – deltag gratis

OL eller ej for Caroline

Det er også i dag torsdag, at det bliver afgjort, om Caroline Wozniacki får dispensation til OL eller ej. Det bliver afgjort ved et møde i Wimbledon, så også det kommer vores kongelige medlem af Den Olympiske Komitee til at opleve på første række.

SE VIDEO: Kronprins Frederik roser Caroline Wozniacki

Hertuginde Camilla og kronprins Frederik
Hertuginde Camilla og kronprins Frederik
Foto: All Over

Læs mere om: