Fredag, 3. marts 2017 — af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik på vigtig mission i Sydkorea

Foto: All Over Press
Som medlem af IOC er det vigtigt, at man følger nøje med i forberedelserne til et OL. Kronprins Frederik er i Sydkorea i marts for at se og høre om forberedelserne til vinter OL 2018

Kronprins Frederik skal den 13. marts en tur til PyeongChang i Sydkorea for at deltage i møder vedrørende næste års vinter-OL . Det er møder med den såkaldte Coordination Commission, som kronprinsen deltager i fra 13. til 15. marts. Derefter holder Den Internationale Olympiske Komités Ecxecutive Board møder 16. og 17. marts.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 13. marts er der mulighed for at komme rundt for at inspicere de mange forskellige faciliteter. Alt lige fra hoteller til bobslædebaner og ishockeyhaller er ved at blive gjort klar til atleterne, som kommer næste vinter for at kæmpe om olympiske medaljer.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Frederik I Schweiz med Bubka

I det hele taget er kronprins Frederik meget engageret i en del af det forberedende arbejde til både vinterlege, sommerlege og også ungsdoms-OL.

Netop ungdoms-vinter OL i Lausanne i Schweiz 2020 har kronprinsen en helt særlig rolle i. Allerede sidste år var Frederik sammen med blandt andre sin gode ven Sergei Bubka, Ukraines IOC-medlem, i Schweiz for at se på de mange forberedelser, der allerede nu er i fuld gang i Alpe-nationen.

Det praktiske skal køre på skinner

Frederik kunne blandt andet konstateret, at schweizerne havde godt styr på infrastruktur, tranportforhold, indkvartering og meget andet af det praktiske, der skal køre på skinner under et OL. Det er i store træk mange af de samme ting, kronprinsen koncentrerer sig om at se på i Sydkorea.

VIDEO: Kronprinsparrets store OL-eventyr

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden