Kronprins Frederik på vigtig opgave i Peru

Foto: Allover Press
For kronprinsen betyder det meget at deltage i møderne i Den Internationale Olympiske Komité, hvis medlemmer de næste dage er samlet i Sydamerika.

Kronprins Frederik er rejst til Sydamerika for at deltage i et stort møde i Den Internationale Olympiske Komité. Det royale danske IOC-medlem er fra i dag og frem til 16. september i Peru, hvor han i hovedstaden Lima holder møde om de forskellige store begivenheder lige fra ungdoms-OL til vinter- og sommerlegene de kommende år.

For kronprinsen er det sikkert spændende at besøge Peru, og selvom mødeaktiviteten kræver meget tid, får han forhåbentlig mulighed for at se lidt mere af Perus hovedstad og områderne omkring Lima, hvor inka-indianerne i sin tid regerede. 

Kronprins Frederik afløser kronprinsesse Mary

Når kronprins Frederik kommer hjem til Danmark, vil han et par dage på hjemmefronten skulle afløse kronprinsesse Mary, som skal til New York i USA for at deltage i vigtige møder i FN samt et par andre begivenheder over et par dage.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Og så har kronprinsen altså et par dage, hvor han alene står for at aflevere børn i skole og lave lektier med Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

Præsidenten roser Frederik

Kronprins Frederik har været IOC-medlem siden september 2009, og han besluttede sig tidligere på året for at tage en periode på otte år mere som medlem af Den Internationale Olympiske Komité.

Frederik har i sine IOC-år været et populært medlem af komitéen, og IOC-præsident Thomas Bach har ved flere lejligheder rost kronprinsen for sin indsats.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden