Mandag, 5. juli 2021 - af Stine Ramlyng

Kronprins Frederik sætter vild rekord

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederiks medvirken i DR-programmet "Nak og æd" torsdag aften var noget, der kunne trække seere ind fra det dejlige sommervejr og ind foran skærmen. Det viser nye seertal.

"Mere end 825.000 danskere har set "Nak & Æd"-afsnittet med Kronprins Frederik heraf har 300.000 streamet afsnittet on demand. Intet andet "Nak & Æd"-afsnit er på så kort tid blevet streamet af så mange." Det skriver DR Medieforskning på Twitter. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rekordflotte tal

Torsdag aften kunne DR-seere af programmet "Nak og æd" med kok Nikolaj Kirk, 45, og Jørgen Skoubou, 69, se en hel særlig version af programmet om de to gode venner, der tager på jagt og tilbereder maden på stedet.

I jubilæumsprogram nr. 100 fik de nemlig besøg af selveste kronprins Frederik, der havde inviteret sig selv med ud i Gribskov. Og det var tilsyneladende noget seerne kunne lide.

Ifølge Gallups seertal så over en halv million danskere med direkte torsdag aften og har oveni givet afsnittet 4,6 ud af 5 i karakter.

Nak og æd fik unik henvendelse fra kongehuset

Seerne skal dog ikke umiddelbart forvente flere gæsteoptrædener fra kronprinsen.

- Det er altid dejligt, når folk ser med, så vi er naturligvis glade for den interesse, som kronprinsens medvirken har skabt. Der var dog tale om en ret unik henvendelse fra kongehuset, der førte til det aktuelle program, så det er ikke fordi, at vi planlægger flere gæsteoptrædener fremadrettet. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, oplyser redaktør på programmet, Anders Roholt, i en mail til Ekstra Bladet.

Kronprins Frederik med Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe i "Nak & Æd".
Foto: DR

Se programmet med kronprins Frederik her.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden