Kronprins Frederik slår et slag for golfen

Thomas Bjørn, kronprins Frederik, Tom Kristensen og Lars Larsen.

Thomas Bjørn, kronprins Frederik, Tom Kristensen og Lars Larsen.

Foto: Niels Henrik Dam
Som protektor for Made in Denmark går kronprinsen en runde på banen i Himmerland.

- I må hellere have styrthjelm på, spøgte kronprins Frederik med publikum, efter han med sit første slag havde slået golfbolden ud i det høje græs bag tilskuerne.

Som optakt til turneringen Made in Denmark spillede kronprinsen onsdag en pro-am runde, hvor amatører og professionelle er på hold sammen.

På banen ved Himmerland Golf & Spa Resort var kronprins Frederik på hold med Danmarks bedste golfspiller Thomas Bjørn samt Le Mans-vinderen Tom Kristensen og Jysk-ejeren Lars Larsen, der stillede op i rød-hvide farver og er hovedsponsor for turneringen, der er en del af European Tour.

Den hårde blæst gjorde det svært for spillerne at beregne deres slag, men kronprins Frederik fik sig fint slået tilbage på banen igen.

Runden er anslået til at vare op til fem timer.

Imidlertid har en risiko for torden sat spillet på pause ud på eftermiddagen. Kronprinsen og holdet nåede til syvende hul, og selv om regnvejret ikke slår golfspillerne ud, er det op til ledelsen at beslutte, hvornår spillet skal genoptages. Imens er de kørt tilbage til klubhuset for at søge ly.

Tom Kristensen og kronprins Frederik.
Foto: Niels Henrik Dam

Tom Kristensen og kronprins Frederik.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden