Tirsdag, 24. september 2013 — af Jan Bergman

Kronprins Frederik støtter Mary ved navngivning

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary vil være tilstede ved Navngivningen af Majestic Mærsk ved Langelinie i København onsdag.
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary vil være tilstede ved Navngivningen af Majestic Mærsk ved Langelinie i København onsdag.
Foto: Lars H. Laursen
Ifølge kongehuset er kronprinsesse Mary alligevel ikke på solo-opgave, når kæmpeskibet Majestic Mærsk onsdag bliver navngivet.

Om kronprins Frederik pludselig fik et hul i kalenderen, eller han bare ønskede at være med sin elskede hustru, når et af verdens største containerskibe skal døbes, vides ikke. Men opgaven lå oprindeligt placeret hos kronprinsesse Mary, som vi tidligere skrev her på hjemmesiden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu har hoffet meddelt, at også kronprins Frederik ønsker at deltage ved den store begivenhed ved Langelinie i København.

Så når Langelinie Kajen klokken 10.00 onsdag formiddag gør klar til navngivning, bliver det således med kronprinsparret som de bærende kræfter.

Ekstra info om Majæstic Mærsk

Containerskibet, der hører til blandt verdens største af sin slags i den såkaldte Tripe-E-klasse, vil fremover sejle mellem Europa og Asien. På sin rute anløber skibet 14 forskellige havne heriblandt Aarhus Havn, hvorfra en større del af Danmarks landbrugseksport udskibes.

Der skal i alt fremstilles 20 Triple-E-skibe, som på trods af deres størrelse skal udlede mindre CO2 i forhold til den gennemsnitlige rute mellem Asien og Europa.

Mere end 40.000 personer har købt billet til at se skibet, der ligger til havn ved Langelinie frem til den 29. september, hvorefter der sejles mod Gøteborg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden