8. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik til Aarhus i vigtig anledning

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
For kronprins Frederik har Aarhus en helt speciel betydning. Snart skal Frederik til Aarhus i en meget vigtig anledning.

Kronprins Frederik har netop nu sommerferie med familien, men senere i august skal han på officiel arbejdsopgave i Aarhus, som er en by med en meget stor betydning for ham.

Kronprins Frederik sætter fokus på vigtigt område

Kronprinsen aflægger ifølge planen den 19. august besøg hos virksomheder i vandsektoren i og omkring Aarhus for at sætte fokus på dette for byen så vigtige område.

Frederik skal blandt besøge Aarhus Vand, Marselisborg Renseanlæg.

Betydningsfulde oplevelser

Aarhus har dannet rammen om mange betydningsfulde oplevelser for kronprinsen i forbindelse med studierne på byens universitet i 1990’erne, og Frederik er fan af byens superliga-fodboldklub AGF.

Kronprins Frederik har i bogen ”Frederik - kronprins af Danmark”, der udkom i anledning af hans 40-års fødselsdag, fortalt om sine følelser for Aarhus, som han altså snart besøger.

Følte sig fri

- Jeg følte mig meget fri i Aarhus. Byen var gæstfri og åben, og alle tog utrolig godt imod mig. Jeg fik meget fred for de store pligter, der følger med at være tronarving, og tiden var meget fri og sorgløs, siger Frederik om studietiden på Aarhus Universitet.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du et unikt interview med kong Konstantin og dronning Anne-Marie, og så er der nyt om en særlig arvestrid i Berleburg-familien.

Der er også godt nyt om prins Joachim.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb32-forsider.jpg
BILLED-BLADET nr. 32, 6. august 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: