Søndag, 5. juni 2016 - af Henrik Salling

Kronprins Frederik til fødseldagsfest hos prinsesse Marie

Kronprins Frederik, Carina Axelsson, prins Gustav

Kronprins Frederik, Carina Axelsson, prins Gustav

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Gæsterne strømmede til Marie og Joachims villa i Klampenborg, da prinsesse Marie fejrede sin 40-års fødselsdag.

I februar kunne prinsesse Marie fejre sin 40-års fødselsdag. Men som hun fortalte i det store fødselsdagsinterview med BILLED-BLADET, skulle fejringen først ske i løbet af sommeren.

Lørdag blev det så dagen, hvor op i mod 200 gæster ankom til Emiliekildevej i Klampenborg, hvor de skulle deltage i fejringen af prinsesse Marie, som gennem længere tid havde brugt en masse energi på planlægning for at gøre dagen festlig for sig selv og de mange gæster.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Celebre gæster hos prinsesse Marie

Blandt gæsterne var en lang række af parrets danske venner, men også venner fra udlandet havde taget turen til København for at fejre prinsesse Marie.

Caroline Fleming var ankommet fra London, og blandt de danske gæster sås Mette og Bendt Sundstrøm fra Lauritz.com samt Philip og Ester Kjær.

I løbet af aftenen fik gæsterne naturligvis serveret lækker mad, og dansetruppen Pivot stod klar til at underholde prinsessen og de celebre gæster.

Påklædningen var yderst afslappet. Sommerlig og ganske farverig..

Som nogle af aftenens sidst ankomne gæster var kronprins Frederik og prins Gustav af Berleburg og hans kæreste, forfatteren Carina Axelsson.

Kronprinsesse Mary var forhindret i at være med til festen, fordi hun i disse dage deltager i Hjemmeværnets landsøvelse i området omkring Frederiicia.

 

LÆS MERE: Prinsesse Marie og prins Joachim fejrer bryllupsdag

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden