Kronprins Frederik til fornemt middagsselskab på Langelinie Pavillonen

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
I anledning af et internationalt topmøde i København var kronprins Frederik til middag på Langelinie Pavillonen, hvor han var i særdeles godt selskab.
Kronprins Frederik deltog mandag aften som æresgæst i den officielle middag med Global Growth Forum i Langelinie Pavillonen, der var gjort klar på fornemste vis til den store begivenhed.
 
Udenrigsminister Kristian Jensen var sammen med kronprinsen de perfekte værter for det internationale selskab. Gæsterne ankom i øvrigt til middagen i Havnerundfartens både.
 

Kronprins Frederik hyggede sig

 
Der var naturligvis god mad og drikke på programmet, da kronprins Frederik hyggede sig med de mange deltagere på 3GF-konferencen. Og mon ikke Frederik og de øvrige gæster spiste op uden at levne noget. Netop madsspild et nemlig et emne, 3GF har højt på dagsordenen. 
 

Kronprinsen bakker op om stop madspild

 
Faktisk går en tredjedel af klodens fødevareproduktion tabt eller smides simpelthen i skraldespanden. Det store madspild skal stoppes, så virksomheder og regeringer er for alvor begyndt at gøre noget ved problemet. Det bakker både kronprinsen og udenrigsministeren op om.
 
 

Dansk initiativ skal styrke bæredygtighed

 
Global Green Growth Forum har til formål at styrke samarbejdet mellem regeringer, virksomheder og organisationer om bæredygtig, økonomisk vækst.
 
3GF er stiftet på dansk initiativ i 2011 og betegnes som en international platform, der skal fremme offentlige og private partnerskaber for at skabe bæredygtig udvikling i verden.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden