9. okt. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik til skøn fest i Dansk Mongolsk Selskab

Kronprins Frederik var i højt humør til jubilæumsreception
Kronprins Frederik var i højt humør til jubilæumsreception.
Martin Høien / BILLED-BLADET
Dansk Mongolsk Selskab fejrede 25 års jubilæum med en festreception, hvor foreningens æresmedlem kronprins Frederik fik et par sjove oplevelser.

Asia House i København dannede den smukke ramme om Dansk Mongolsk Selskabs 25 års jubilæumsreception, hvor kronprins Frederik deltog som æresgæst og hyggede sig i godt selskab.

Blandt de fremtrædende gæster var desuden Mongoliets ambassadør Zorig Altai og honorær konsul for Mongoliet Michael Haslund-Christensen, søn af tidligere hofmarskal Søren Haslund Christensen, som også var til stede.

Kronprinsen har besøgt Mongoliet tre gange - i 1986, 1990 og i 2008 – og hver gang har han været begejstret over oplevelsen.

Kronprins Frederik med molgolske fans

Kronprinsen var også begejstret for oplevelserne ved jubilæumsfesten, hvor han fik en masse opmærksomhed fra især de mongolske fans ved arrangementet.

Receptionen bød i det hele taget på lidt af hvert.

Kronprinsen fik et par fine gaver, en bog og et par filt-hjemmesko af Rolf Gilberg, som er bestyrelsesformand i Dansk Mongolsk Selskab.

Herlig hesteviolin

På programmet var desuden den mongolske kvartet Chavkhas, som underholdt med musik spillet på den traditionelle hesteviolin.

Også danseren Bayarnemekh var på gulvet for at optræde med lokal dansekunst, og fra Danmark præsenterede den mongolsk-danske designer Naran et modeshow med moderne cashmere- og filtkreationer.

Læs mere om: