7. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Rio de Janeiro

Kronprins Frederik til vildt tennisdrama ved OL i Rio

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20160807_jsu1659_copy.jpg
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Der var gang i den på centre court i Rio de Janeiro, hvor kronprins Frederik var vidne til en meget dramatisk kamp i herresingle-turneringen.
Kronprins Frederik får set en masse sport i disse dage, når han som medlem af Den Internationale Olympiske Komité IOC, tager rundt til så mange konkurrencer som muligt under Legene i Rio de Janeiro. Naturligvis vil kronprinsen gerne se de danske atleter i aktion, men han får også set andre nationers udøvere på banen. Søndag formiddag var kronprins Frederik vidne til et brag af en tenniskamp i indledende runde af herresingle-turneringen.

Vild atmosfære

Brasiliens Thomaz Bellucci spillede mod Tysklands Dustin Brown på den olympiske centre court med plads til mange tusinde tilskuere. Atmosfæren under kampen var helt vild, og de to spillere kæmpede om hver eneste bold. Længe var det tyskeren, der havde godt fat i kampen, men til publikums store glæde kæmpede deres landsmand sig tilbage i dysten, som i andet sæt bølgede frem og tilbage. Kronprins Frederok levede sig ligesom publikum helt ind i kampen, der pludselig udviklede sig til et sandt drama.

Frederik klappede af begge udøvere

Dustin Brown vrikkede pludselig om og faldt til jorden i smerte. Længe blev tyskeren liggende, mens han holdt sig på anklen. Frederik og resten af publikum måtte vente et kvarters tid, før kampen blev genoptaget, men Dustin Brown kunne ikke spille videre og humpede ud af banen. Thomaz BeLluccI vandt dermed kampen og blev hyldet af sine mange brasilianske fans. Frederik klappede både den skadede tysker og den vindende brasilianer ud af arenaen.
https://imgix.billedbladet.dk/20160807_jsu1605_copy.jpg
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Læs mere om: