Kronprins Frederik tog hul på fødselsdagsfesten i højt humør

Så har kronprinsen taget hul på festlighederne i anledning af sin runde fødselsdag. Det skete med manér på Christiansborg Slot i dag, hvor Frederik overrakte legater.

Kronprins Frederik var i dag for alvor i aktion i anledning af sin runde fødselsdag. Frederik overrakte med stort overskud legater fra Crown Prince Frederik Fund i Alexandersalen på Christiansborg Slot.

Begivenheden blev præget af kronprinsens store entusiasme, der havde en smittende effekt på alle omkring ham.

Frederik overrakte legater til Sara Thordsen og Jakob Ullegård. I løbet af legatfesten var der flere, som fra talerstolen ønskede kronprinsen tillyke med 50-årsdagen lørdag 26. maj. Det fik hovedpersonen til at smile.

Dejligt gensyn for kronprins Frederik

Fonden og dens midler var en folkegave, som Kronprinsen fik af dansk-amerikanere i 25-års fødselsdagsgave under Kronprinsens studier ved Harvard University. Kronprinsen overrakte  legaterne for 25. gang, og i forbindelse med arrangementet fik Frederik mulighed for at  hilse på en række tidligere modtagere af legatet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Fondens formål er at yde økonomisk støtte til studerende indenfor samfundsvidenskaberne til ét års studie ved John F. Kennedy School of Government på Harvard University i Boston, USA. 

Kronprinsparret får gæster på Amalienborg

Kronprinsparret runder fredagen af med at afholde middag i anledning af 25-års jubilæet for Crown Prince Frederik Fund og Frederiks 50-års fødselsdag. Middagen finder sted i Frederik VIII’s Palæ, Amalienborg, kl. 19.00. Fredagens begivenheder er de første i en lang række af festligheder i anledning af kronprinsens runde fødselsdag.

 

Billed-Bladet nr. 20, 2018
Fotocollage: Billed-Bladet

Billed-Bladet nr. 20, 2018

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden