17. nov. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik tog prins Christian med til fodbolddrama i Parken

Kronprins Frederik og prins Christian.
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik, prins Christian, prins Joachim og prins Felix var på plads i Parken, da fodboldlandsholdet mødte Sverige i afgørende EM playoff-gyser.
På en stor og vigtig fodboldaften i Parken i København var kongehuset flot repræsenteret af kronprins Frederik og prins Joachim samt prins Christian og prins Felix. Alle royaligans mødte op til EM playoff-braget mod Sverige fulde af tro på dansk sejr og dermed kvalifikation til europamesterskabs-slutrunden i Frankrig næste sommer.

Joachim og Felix kom først

Prins Joachim og prins Felix ankom først. De var i selskab med Oscar Siesbye og dennes søn Alexander. Lidt senere kom kronprins Frederik sammen med prins Christian og vennerne Jeppe Handwerk og hans datter India.

Prins Christian var kampklar

Alle de kongelige var i højt humør før den vigtige kamp, som Danmark var tvunget til at vinde for at kvalificere sig til EM-slutrunden. Især prins Christian virkede kampklar. Han var i hvert fald første kongelige fodboldfan ude af kronebilen, der kørte ham og farmand til braget i Parken. Herunder kan du se flere billeder af kongelige, der ankommer til landskampen.

GALLERI: Kongelige i Parken

Læs mere om: