Fredag, 27. maj 2016 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik tog sig godt af kronprinsesse Mette-Marit på vej til dåben

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mette-Marit.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mette-Marit.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
En galant og flot kronprins Frederik førte an, da fadderholdet på fem ankom til slottskyrkan og prins Oscars dåb.
Der var stil over Danmarks kronprins Frederik, da han med resten af holdet af faddere ankom til prins Oscars dåb i slottskyrkan i Stockholm.   Kronprinsen var i godt humør og tog sig fint af Norges kronprinsesse Mette-Marit, der også står fadder for prins Oscar. De øvrige tre faddere er prinsesse Madeleine og hendes fætter Oscar Magnusson samt prins Daniels, fætter Hans Åström. Madeleine havde i øvrigt sin toårige datter prinsesse Leonore på armen.   De fem faddere gik ind i kirken umiddelbart efter kronprinsesse Victoria med dåbsbarnet prins Oscar på armen samt prins Daniel og prinsesse Estelle.  

Smil og gyldne stole

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mette-Marit poserede for pressefotograferne, inden de gik ind i kirken og satte sig på deres gyldne stole.   Kronprinsen så stolt og glad ud, og kronprinsesse Mette-Marit havde det da tydeligvis også godt i Frederiks selskab.   Vind drømmerejse – deltag gratis  

Kongen hyggede sig

Kronprinsesse Mary fulgtes i øvrigt med Norges kronprins Haakon ind i kirken, hvor de sammen med de øvrige gæster var på plads, da hovedpersonerne kom ind i kirken.   Kun den svenske ishockeystjerne Peter Forsberg og hans kone kom for sent. Det fik flere af de kongelige gæster, især kong Carl Gustaf og prins Carl Philip, der kender Forsberg ganske godt, til at grine diskret.    
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden