Torsdag, 14. juni 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik trampede i pedalerne på Bornholm

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Der var fart over hovedfeltet, da kronprins Frederik sprintede af sted under en cykeltur på Bornholm, da han aflagde Folkemødet et besøg.

I forbindelse med en længere arbejdsdag på Bornholm lagde kronprins Frederik vejen forbi forberedelserne til Folkemødet i Allinge på Bornholm.

Frederik hilste blandt andre på de mange frivillige, der i løbet af ugen skal sørge for, at Folkemødet kan afvikles efter planen. 

Kronprins Frederik i fuld fart

Kronprins Frederik inspicerede faciliteterne under en cykeltur. Som det konkurrencemenneske Frederik er, sprintede han af sted med et stort smil på læben.

Kronprinsen lignede faktisk en dreven Tour de France-rytter, da han trampede eksplosivt i pedalerne og lige kom et par meter væk fra hovedfeltet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Frederiks besøg var et hit, og på fredag er der igen royalt besøg på klippeøen, når prins Joachim og Prinsesse Marie er til Folkemødet på Bornholm.

Kronprinsen indviede nyt byggeri

Kronprinsen var på Bornholm i forbindelse med indvielsen af Campus Bornholms nye byggeri i Rønne. Campus Bornholms nye byggeri bliver et viden- og kulturcenter, der skal huse gymnasiale uddannelser samt erhvervs-, voksen- og efteruddannelser. Campussen vil desuden huse videregående uddannelser såsom sygeplejerskeuddannelsen og pædagoguddannelsen samt social- og sundhedsuddannelserne.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden