Lørdag, 15. oktober 2011 — af af Lisbeth Grube

Kronprins Frederik udfordrer prins Joachim på TV

I aften kan du se de to brødre, Joachim og Frederik, duellere på racerbanen.
I aften kan du se de to brødre, Joachim og Frederik, duellere på racerbanen.
Foto: TV3+
Prins Joachim er kendt for at have benzin i blodet som racerkører – men kronprins Frederik kan også give den gas på fire hjul.

I den nye reportageserie "Cortina Racing", som følger Joachim og hans team på tætteste hold, dukker en uventet gæst pludselig op under træningen. Frederik udfordrer Joachim til kamp på en el-gokartbane i København med et smørret smil:

- Da jeg talte med min bror forleden, sagde han, at han skulle ud at køre på den her meget specielle, unikke bane, som der kun er én af her i Norden. Så tænkte jeg, at jeg vist godt kunne få en time eller halvanden fri på hjemmefronten, fortæller Frederik, som dermed tager sin hustru, kronprinsesse Mary, i ed, inden han overlader hende deres fire børn for at køre ræs mod brormand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsen hopper i køredragten, og så bliver der ellers kørt helt tæt på banen. Den broderlige dyst bliver afgjort i aften på TV3+, hvor Joachim også sætter ord på sin passion for motorsporten.

- Interessen for biler har, så vidt mine forældre har fortalt mig, været der, fra før jeg overhovedet kunne tale, fortæller Joachim, som fostrede sin drengedrøm med skolekammeraten og bedstevennen Oscar Davidsen Siesbye:

- Helt tilbage på Krebs' Skole sad prins Joachim og jeg og spillede bilkort, og det har altid været en drøm for os at komme ud og køre ræs, når vi blev ældre, husker Siesbye.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden