Mandag, 30. april 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik vakte stor glæde på krabbejagt

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Red Barnet
Red Barnets protektor, kronprins Frederik, besøgte en gruppe helt særlige familier og vakte stor glæde.
Der blev hygget til den helt store medalje, da Red Barnets protektor, kronprins Frederik, i weekenden besøgte hårdt prøvede krigsveteraner med børn nær Fredericia i Jylland.   Familierne mødes en gang om måneden i en naturklub sammen med Red Barnets frivillige og behandlere fra psykiatrien, og denne gang var der altså kongeligt besøg, hvilket vakte stor glæde hos både veteraner og deres børn.
 

Kronprinsen fik varm modtagelse

Kronprinsen og børnene byggede krabbefiskestænger og fangede massevis af krabber ved Skærbæk Strandpark nær Fredericia. Alle veteraner til stede er ramt af PTSD eller posttraumatisk stresssyndrom, og det giver naturligvis enorme udfordringer i familielivet. Det blev dog glemt for en stund, da kronprins Frederik kom forbi.   Omkring 30 børn og forældre tog begejstret imod Frederik, der nød dagen lige så meget som alle andre.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Frederik som overdommer

Fra en nærliggende badebro blev mange krabber halet i land, og bagefter var der væddeløb med krabberne på stranden. Frederik var overdommer, mens børnene højlydt heppede på deres firbenene favoritter.   Kronprinsen havde et par dejlige timer sammen med familierne i den skønne natur.   - I naturen er der højt til loftet, og der er masser af ting, man kan tage sig til. Børnene kan løbe rundt og have deres egen fest. De føler sig trygge, fordi de ved, at forældrene er der, og så kan de flytte sig lidt længere væk og lidt længere ud i skoven. Naturen er med til at give dem den ro, sagde kronprins Frederik.    

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden