7. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik var den perfekte vært på Amalienborg

Kronprins Frederik tog imod i Frederik VIII's palæ
Kronprins Frederik tog imod i Frederik VIII's palæ.
Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Kronprins Frederik var på en flot aften i Frederik VIII’s Palæ den perfekte vært for en privat middag for deltagere i Danish Maritime Forum. Kronprinsen var i hopla allerede ved gæsternes ankomst.

Kronprins Frederik fik en ordentlig håndfuld gæster på besøg tirsdag aften 19.30 i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. Anledningen var, at kronprinsen var vært ved en middag for deltagere i Danish Maritime Forum. Frederik var i absolut topform og udviste enormt overskud, da han foran BILLED-BLADETs fotograf tog imod sine gæster. Kronprinsen smilede og var meget ivrig efter at sludre med sine gæster allerede fra første fløjt ved modtagelsen i Amalienborg-gemakket.

Den fornemme middag var optakt til åbningen af konferencen Danish Maritime Forum dagen derpå i Terminalerne i Nordhavn, København.

Danish Maritime Forum vigtigste formål er at skabe opmærksomhed omkring maritime og søfartsrelaterede virksomheder og erhverv i Danmark, samt være medvirkende til at skabe et forum for den globale maritime diskussion. På Amalienborg blev der muligvis også diskuteret en del tunge emner over den fine mad og de udsøgte vine i spisesalen hos kronprinsen, men det vigtigste var, at alle havde en hyggelig aften med fokus på det sociale samvær i det fine palæ.

Læs mere om: