Fredag, 29. april 2016 - af af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik varmer op til fødselsdag i Sverige med kæmpefest i Lyngby

En særdeles veloplagt kronprins Frederik ankom i fin stil til Danmarks Tekniske Universitet, DTU?s årsfest i Kongens Lyngby.
Foto: Keld Navntoft
En særdeles veloplagt kronprins Frederik ankom i fin stil til Danmarks Tekniske Universitet, DTU’s, årsfest i Kongens Lyngby.

Fredag aften rullede Danmarks Tekniske Universitet den røde løber ud og indbød blandt andre kronprins Frederik til den store, traditionsrige Årsfest. De mange undervisere og DTU-studerende fra Danmark og flere andre lande havde i dagens anledning pudset lakskoene, strøget smokingskjorten samt fundet gallakjolen og de højhælede frem.

Mors Dag gave: Køb 6 numre af BILLED-BLADET og få 2 biografbilletter

Klar til fest

Også kronprinsen kom i elegant dress, og han havde desuden taget sit gode humør med. Tidligere på dagen havde han forestået den officielle åbning af Danmarks Rockmuseum Musicon i Rabalderstræde i Roskilde, og det kan sagtens have været medvirkende til, at Frederik var i den rette feststemning, da han gjorde sin entré i Kongens Lyngby nord for København.

Perfekt opvarmning

Fredagens fest må have været en perfekt gang opvarmning til lørdagens store 70-års fødselsdagsfejring af Sveriges kong Carl Gustaf i Stockholm. Der var musik og dans på programmet til DTU-årsfesten. Det fornemme musikprogram bestod af live-optræden fra blandt andre Stine Bramsen og Det Ny Big Band med sangerne Anna David og Bobo Moreno.

Lanciers og god mad

Der var traditionen tro også lanciers-dans I festsalen. Aftenens menu bestod af krabbesalat til forret, mens hovedretten var dansk Himmerland-bøf. Desserten bød på lækkerier med jordbær og rabarber.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden