Tirsdag, 3. april 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik varmer op til vild løbefest

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Den 21. maj er kronprins Frederik frontfigur i sit eget 50-års fødselsdagsløb Royal Run. Nu tilbyder kronprinsen hjælp til alle, der sammen med ham vil varme op til motionsløbet.
Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag den 26. maj markeres allerede den 21. maj med Royal Run. Forud for løbefesten lancerer kronprins Frederik og folkene bag Royal Run en ny app, der blandt andet skal motivere danskerne til bevægelse og samtidig komme med gode råd til, hvordan man kommer i form til det store motionsarrangement.
 

Træner med intervaller

Royal Run finder sted 2. pinsedag i fem byer. Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense samt København lægger asfalt og stier til de mange motionister, der sammen med Frederik giver den gas. Man kan tilmelde sig distancerne One Mile, som er 1,609 km, samt 10 km. Især den lange distance i København kan kræve lidt ekstra formmæssigt. Derfor kan det være en god idé at kigge i appen. Her fortæller kronprins Frederik blandt andet, at han godt kan lide at komme i form med såkaldt intervalløb. Den særlige måde at træne på har givet pote for Frederik, som åbner op for sine egne erfaringer som løber.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kronprins i fin form

Kronprinsens træningserfaringer bliver delt på en tempofyldt tur med Thomas Nolan, der er professionel løbeinstruktør og tidligere landstræner. Det er i optagelserne af kronprinsen i aktion helt tydeligt at se og høre, at han er meget opsat på, at han sammen med alle andre deltagere i Royal Run møder op i absolut fin form.   Se kronprins Frederik løbetræne her: 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden