Kronprins Frederiks favorit vandt VM-guld

Foto: Jesper Sunesen
Der var guld til Danmarks største sejlsportsnavn Anne-Marie Rindom, da der blev afviklet VM i Japan. Kronprins Frederik har i de senere år fuldt Rindoms karriere tæt - blandt andet i forbindelse med OL i Rio i 2016.

Kronprins Frederik elsker sejlsport og har i mange år bakket op om Danmarks elite-sejlere.

Ved De Olympiske Lege i Rio de Janeiro i 2016 faldt kronprinsen pladask for stortalentet Anne-Marie Rindoms kvaliteter på vandet.

Anne-Marie Rindom vandt en OL-bronzemedalje i klassen Laser Radial, og nu kan hun så ovenikøbet for anden gang i karrieren kalde sig verdensmester i Laser Radial.

Anne-Marie Rindom til tops i Japan

Den 24. juli 2019 sikrede den seje sejlerpige sig VM-guldet i de to sidste sejladser i vandet ud for japanske Sakaiminato.

Netop i Japan håber Anne-Marie, at hun næste år ved OL i Tokyo kan erobre en olympisk guldmedalje.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kronprins Frederik er med til OL i Tokyo, hvor han får travlt som medlem af Den Internationale Olympiske Komité IOC. 

Frederik fejrede Anne-Marie

Ved OL i Rio i 2016 var kronprins Frederik på havnen i den danske sejlsportslejr for at deltage i en hyggelig fest til ære for de danske atleter.

På den aften var det især Anne-Marie, som blev fejret for sin flotte præstation, og blandt de mange tillykke-kram var også et fra kronprins Frederik.

Siden dengang har kronprinsen fulgt Anne-Maries karriere tæt, så han glæder sig helt sikkert over hendes succes og ser samtidig frem til at følge Rindom ved OL næste sommer.

Foto: Jesper Sunesen

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden