Kronprinsesse Mary åbnede mode-topmøde

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Lars. H. Laursen
Over 1100 af verdens mest fremtrædende modefolk lyttede med, da kronprinsessen holdt åbningstalen til Copenhagen Fashion Summit.

Iklædt en smuk, bæredygtig kjole af Charlotte Eskildsen fra Designers Remix holdt kronprinsesse Mary torsdag formiddag åbningstalen som protektor for Copenhagen Fashion Summit i Operahuset i København. For det store emne ved årets topmøde er bæredygtighed, hvilket er en hjertesag for kronprinsesse Mary. Og hun var med sin tilstedeværelse kun med til at sætte yderligere fokus på det vigtige område.

I talen nævnte kronprinsessen blandt andet, at "vi tilsammen kan være en katalysator til forandring" og hvor vigtigt det er, at finde løsninger, der kan føre til mere bæredygtig mode.

Efterfølgende takkede arrangementets vært Hollywood skuespiller Connie Nielsen for inspirerende ord fra den kongelige stjernegæst.

Kronprinsessen nåede også at lytte til flere oplæg fra kendte modefolk som Bottega Venetas direktør Marco Bizzarri, inden hun skulle videre til næste opgave i Jylland.

Det er anden gang, at kronprinsesse Mary er med til det internationale mode event som protektor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden