Mandag, 25. januar 2016 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary åbner modeugen med stil

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Det bliver noget helt særligt, når Københavns modeuge bliver skudt i gang med et brag af et show på Københavns Rådhus. Kronprinsesse Mary er æresgæst til modeugens åbningsfest.

Kronprinsesse Mary giver Københavns modeuge et kæmpe boost, når hun onsdag den 3. februar er med til åbningen af messen, der har fokus på dansk design i den absolutte verdensklasse.

Marys helt særlige betydning

For direktøren i Danish Fashion Institute, Eva Kruse, og alle andre af hovedkræfterne bag modeugen har det en helt særlig betydning, at kronprinsessen med sin helt særlige udstråling og stil er med til at kaste glans over åbingsfesten, der finder sted på Københavns Rådhus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I den store sal vil Mary sammen med et par andre prominente navne fra mode- og kulturverdenen have de bedste siddepladser ved catwalken.

Kronprinsessen stor fan af dansk design

Kronprinsesse Mary plejer at have selskab af flere af sine nære veninder, når hun er ved catwalken til modeopvisninger i København.

Blandt veninderne, der er med Mary til de mange show, er Ellen Hillingsø og Nina Wedell-Wedelssborg samt Birgitte Handwerk.

Kronprinsessen er en stor fan af danske designere som David Andersen, Malene Birger og Ole Yde, som hun nok vil have fokus på igen under februar 2016-udgaven af den københavnske modeuge.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys festlook i 2015

Varieret program

Det er i øvrigt midt i et særdeles travlt ugeprogram, at kronprinsessen har fundet plads til at være æresgæst ved Copenhagen Fashion Week's åbningsshow.

Kronprinsessen har stort set hver dag fyldt med tunge officielle opgaver med vidt forskellige temaer på dagsordenen i ugen med åbningsshowet på Københavns Rådhus.

De mange og forskelligartede opgaver viser, at kronprinsessen spænder særdeles vidt i sit virke som kongelig med en veludviklet evne til at gøre en forskel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden