Onsdag, 24. august 2022 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary afslører: Det her er prins Christian og prins Vincent vilde med

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary afslørede, hvad prins Christian, 16, og prins Vincent, 11, er vilde med at lave i deres fritid, da hun tirsdag besøgte Børne- og Ungehuset Mælkebøtten i Grønlands hovedstad Nuuk.

Det var en dybt engageret kronprinsesse Mary, der på sin førstedag i Grønlands hovedstad Nuuk besøgte flere steder rundt omkring i byen.

Et af stederne var Børne- og Ungehuset Mælkebøtten, hvor hun hurtigt kom i kontakt med de udsatte børn, der bor og opholder sig på værestedet.

Således fortalte hun, at både prins Christian, 16, og prins Vincent, 11, er vilde med at spille det populære computer-fodboldspil FIFA, da hun hilste på en flok drenge, der sad ved deres computere. 

Se kronprinsesse Mary fortælle om sine sønners hobby i videoen øverst i artiklen.

Videregav varm hilsen

Endnu et særligt øjeblik, som du også kan se i videoen, var, da kronprinsesse Mary sidst i besøget videregav en varm hilsen fra sin mand, kronprins Frederik, som i 2009 selv havde besøgt værestedet.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary overrakte tilbage i oktober 2004 1 million kroner til etablering af Mælkebøtten, som kronprinsessen som formand for Mary Fonden besøgte.

Pengene kom fra en del af overskuddet fra Red Barnets koncert Rock´N`Royal, som blev arrangeret som en kærlighedsfejring få dage før kronprinsparrets bryllup i den 14. maj 2004 i Parken. 

Tog selv beslutningen

Kronprinseparret var dengang selv med til at bestemme, at pengene skulle gå til de udsatte grønlandske børn i Nuuk.

Mælkebøttecentrets formål er at skabe mønsterbrydere samt forebygge selvmord, seksuelt misbrug og kriminalitet blandt unge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden