15. maj. 2011
Af af Frodi Holm Knudsen

Kronprinsesse Mary alene i byen til stor skuespillerfest

Ditte Hansen og kronprinsesse Mary
Ditte Hansen og kronprinsesse Mary
Foto: Michael Medgyesi
Kronprinsesse Mary var alene til Årets Reumert i Det Kongelige Teater.

Kronprinsesse Mary var et studie i perfektion, da hun var i Det Kongelige Teater for at følge Årets Reumert. På denne aften, hvor dansk teater bliver hædret med en sand regn af priser, lignede kronprinsessen ikke én, der lige havde afbrudt sin barsel. Åleslank og adræt, med sit glansfulde, tykke mørke hår sat op med et par usynlige feminine spænder, erklærede hun ved ankomsten, at hun glædede sig til Reumert-showet.

Aftenens suveræne vært, Ditte Hansen, var straks over kronprinsessen i en morsom og næsten grænseoverskridende monolog.

- I aften skal den have hele armen. Og så kaster hendes kongelige højhed glans over Årets Reumert. Senere vil hun kaste konfetti - hun sidder lige for. Mor er alene i byen, hans kongelige højhed passer børn. Og det gør min mand også. Vi er på mange måder ens, hendes kongelige højhed og jeg, sagde Ditte Hansen, mens hun tog en tiara på og fortsatte:

- Sådan to Sex and the City-piger, der føder børn og vupti taber 20 kilo og går på arbejde. Vincent og Josephine. Njååå, det lyder som en Jesper Vinge Leisner-musical i Tivoli. Jamen det er ikke dårligt. Altså kongehuset er på mange måder lige som teatret, de er også afhængige af offentlig støtte, har altid smukke kostumer og nogle af dem har sjove tænder, lige som Søren Østergaard... We love you, tak for forestillingen so far, sluttede hun direkte henvendt til Mary, som sad muttersalene i kongelogen og smilede pænt tilbage.

Da Ditte Hansen efterfølgende mødte Mary i Heiberg Foyeren spurgte hun kronprinsessen, om det var o.k., og om hun var med på spøgen. Og Mary svarede leende, at det var fint, og hun havde haft en dejlig aften og havde nydt det.

Læs mere om: