1. feb. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary ankom med stil til helt særlig begivenhed

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mary1_3.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
For kronprinsesse Mary er det vigtigt at være med til at sætte fokus på FN’s 17 verdensmål, og netop dette fik hun og andre profiler lejlighed til ved et særligt møde i København.

Det var en på alle måder veloplagt og velforberedt kronprinsesse Mary, der ankom til møde med Folketingets tværpolitiske netværk for verdensmålene og 2030-panelet.

Det vigtige møde blev afholdt i Dansk Arkitektur Centers bygning BLOX i København. Til mødet sørgede Mary og flere andre profiler at sætte fokus på FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling til fordel for børn og kvinders rettigheder globalt.

Kronprinsesse Mary og politikerne

Netværket ønsker at skabe et forum for en bred og inkluderende debat om verdensmålene, som vedrører alle. Hvis man skal nå målene, kræver det handling på alle niveauer.

Med netværket er der skabt en platform for samarbejde med civilsamfundet, erhvervslivet og andre, der har interesse i det. Deltagerne i mødet i BLOX var, udover kronprinsessen, danske folketingsmedlemmer fra samtlige af de danske partier i Folketinget.

https://imgix.billedbladet.dk/mary2_1.jpg
Mary
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Kronprinsesse Mary har travl uge

Kronprinsessen har i denne uge haft et meget travlt arbejdsprogram. Både onsdag. torsdag og fredag er der officielle opgaver på programmet, ligesom der også i den kommende uge er meget at lave. Du kan følge med i kronprinsessens travle program her på billedbladet.dk.

GALLERI: 10 kronprinsesse Mary pletskud (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: