22. jan. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary ankom med stil til middagsselskab i Strasbourg

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary er i Frankrig på officiel opgave, og hun ankom til et privat middagselskab i Strasbourg mandag aften.

Europarådet i Strasbourg har fået besøg af kronprinsesse Mary, der mandag aften ankom til Frankrig.

Kronprinsessen deltog kort efter sin ankomst til byen nær den fransk-tyske grænse i et privat middagsselskab hos den danske ambassadør og faste repræsentant ved Europaråde Arnold De Fine Skibsted og hans fru Lise i Strasbourg.

Ambassadørparret og et par søde blomsterpiger sørgede for, at kronprinsessen fik en fin velkomst.

Kronprinsesse Mary fik en god optakt til travl tirsdag

Middagen mandag aften var en god optakt til en tirsdag med flere vigtige punkter på programmet i anledning af det danske formandskab for Europarådets Ministerkomité, der har fokus på at understøtte arbejdet med beskyttelse af menneskerettigheder, demokrati og retsstatsprincipper.

Kronprinsessen ledsages af udenrigsministeren

Kronprinsessen ledsages under besøget af udenrigsminister Anders Samuelsen, der også deltog i mddagsselskabet hos den danske ambassadør.

Tirsdag deltager Mary I forbindelse med den parlamentariske session i møde og frokost med præsidenten for Europarådets Parlamentariske Forsamling samt i et møde med generalsekretæren for Europarådet. Kronprinsessen vil derudover overvære en koncert med Danmarks Radios Pigekor i Europarådet.

Følg med i kronprinsesse Marys spændende program i Frankrig her på vores site og læs reportagen om Strasbourgbesøget på torsdag i BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/20180122_han6276_2.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: