22. feb. 2019
Af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary atter klar til farverig prisfest

kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Det var et historisk øjeblik, da kronprinsesse Mary sidste år for første gang deltog i Danish Rainbow Awards og dermed støttede op om det homoseksuelle miljø. Den 3. april er hun med igen.

Det blev til en festlig og farverig aften, da kronprinsesse Mary sidste år som det første medlem af kongehuset deltog i den store prisfest Danish Rainbow Awards.

Prisuddelingen må have gjort indtryk på kronprinsesse Mary, for ifølge Out & About Online, har hun sagt ja til også at deltage i dette års prisuddeling, der igen foregår i Cikrusbygningen i København.

Kronprinsesse Mary uddelte pris

Ved sidste års prisfest storhyggede kronprinsesse Mary sig under det flere timer lange show med musik, dragoptræden og sjove bemærkninger, hvor hele 16 priser blev uddelt til personer, organisationer og virksomheder.

Aftenens højdepunkt sørgede kronprinsesse Mary for, da hun gik på scenen for at overrække Danish Rainbow Awards’ Ærespris til LGBT Danmark – Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner.

Gør en forskel

Kronprinsesse Mary er også denne gang klar til at overrække årets æres-AXGIL til endnu en hemmelig modtager.

Danish Rainbow Awards er LGBT-miljøets store årlige prisuddelingsshow, hvor LGBT-miljøet hylder de personer, virksomheder og organisationer, som har gjort en positiv forskel for LGBT-miljøet i det forgangne år.

Læs mere om: