25. nov. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary bar prisvinders design til kæmpe prisfest

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen
Til Kronprinsparrets Priser-showet overrakte kronprinsesse Mary en pris til designer Cecilie Bahnsen - iført en kjole designet af netop Cecilie Bahnsen.

Kronprinsesse Mary var på scenen i Jysk Musikteater for at overrække en af Kronprinsparrets Stjernedryspriser.

Mary overrakte prisen til designeren Cecilie Bahnsen, der var meget stolt og rørt på scenen, da hun skulle holde sin takketale.

Designerens stemme rystede og hun havde svært ved at holde tårerne tilbage, da hun takkede først kronprinsparret og derefter Bikubenfonden, der står bag prisen.

Herfter måtte Cecilie Bahnsen gøre det kort og takkede alle, der har hjulpet hende til at kunne leve af at lave smukke kjoler.

Mary var glad for sin nye kjole

Det var faktisk langt henad vejen Cecilie Bahnsens fortjeneste, at kronprinsessen så helt fantastisk ud til den store, royale prisfest i Musikteatret i Silkeborg.

Mary bar en smuk, blå kjole, som Bahnsen har kreéret, og kronprinsessen viste med hele sit udtryk på scenen, at hun var særdeles glad for sin nye kjole.

https://imgix.billedbladet.dk/mary450_2.jpg
Foto: Lars H. Laursen

Frederik nød udsigten

Nede på forreste række sad kronprins Frederik og nød udsigten til sin smukke hustru i den udsøgte danske kjole-creation, og han var glad, da Mary igen tog plads ved hans side efter en forrygende indledning på 2017-udgaven af Kronprinsparrets Priser.

Læs mere om: