23. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary blev meget overrasket på vej hjem fra fest

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen
Der var gang i den, da kronprinsesse Mary i weekenden mødte mange af sine beundrere til stor fest. På vej hjem fra festen blev Mary noget overrasket.

I anledning af “Copenhagen 2021” var Fælledparken i København lørdag samlingspunkt for begivenhedens seks forskellige pridemarcher, og kronprinsesse Mary var til stede som protektor.

Kronprinsesse Mary var på scenen

Fra scenen midt i Fælledparken i København holdt Mary tale ved den afsluttende ceremoni for “Copenhagen 2021”.

Efter talen blev der for alvor taget hul på aftenens store fest.

Dejlig overraskelse

Mary fik en dejlig overraskelse, da hun var på hjem fra festen i Fælledparken.

Kronprinsessen befandt sig sammen med blandt andre statsminister Mette Frederiksen ved scenen, og omkring den stod mange tilskuere, der brølede deres begejstring ud.

Alle var vilde med Mary, der måske nok har oplevet stor opmærksomhed før i sit royale virke, men denne gang blev hun af de mange fans behandlet som en pop- eller filmstjerne.

Og beundrerne ville bare ikke slippe Mary.

Alle var glade for Mary

Blandt publikum var mange fra udlandet, og både de udenlandske og danske beundrere bad kronprinsessen om at komme hen til dem og lave selfies og få en kort snak.

Kronprinsesse Mary i Fælledparken
Kronprinsesse Mary i Fælledparken
Foto: Lars H. Laursen

Mary skuffede ingen på den festlige dag i Fælledparken, og hun stillede op til et hav af billeder og gav sig også tid til at tale med alle de mange, hun hilste på.

Det varede meget længere endplanlagt, før en glad kronprinsesse Mary kunne forlade den store fest, som kronprinsessen i høj grad satte sit præg på.

Læs mere om: