Lørdag, 15. februar 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary: Derfor er Frederik så let at elske

Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary har udtrykt sin store kærlighed til kronprins Frederik i mange sammenhænge. Mary har selvfølgelig også bemærket, at kronprinsen er populær blandt mange andre danskere.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik blev gift den 14. maj 2004, og mange gange siden har parret udtrykt deres store kærlighed til hinanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsessens søde ord

- Jeg elsker dig, sagde Mary som en smuk afslutning på sin fantastiske fødselsdagstale til kronprinsen i anledning af hans 50-års fødselsdag.

I talen fik Mary vist sine stærke følelser for sin mand, der er meget populær blandt danskere overalt i landet.

Kronprins Frederik er ægte

Kronprins Frederik er i det hele taget meget let at elske eller være fan af.

-Han er meget ægte i den måde, han er på, hvad enten han er officiel eller privat. Det er en af grundene til, at danskerne sætter så stor pris på Frederik og har en stor kærlighed til ham., sagde Mary i portrætbogen ”Under bjælken”, som udkom i forbindelse med kronprins Frederiks 50-års fødselsdag.

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Dan Mariegaard

Ingen fine fornemmelser

Frederik har ifølge kronprinsessen ingen fine fornemmelser, og det understregede hun også i ”Under Bjælken”, hvor hun nød at sætte ord på danskernes syn på kronprinsen.

- De har et positivt billede af den person, han er. Et elskværdigt, godt menneske, altid nede på jorden. Han møder mennesker, hvor de er, og har ikke nogen fine fornemmelser. Han er folkelig uden at være for folkelig, lød det fra kronprinsessen, der i sin store tale fra Frederiks 50-års fest på Christiansborgs Slot talte direkte til sit livs kærlighed.

- Du bliver glad, når andre lykkes. Du er et positivt og lattermildt menneske, sagde kronprinsessen og havde også dette smukke budskab til Frederik.

Mary er lykkelig

- Jeg er lykkelig over, at du fejede benene væk under mig, og at vi vovede at falde for hinanden - ikke bare en kort stund, men for hele livet, lød det fra kronprinsessen til sin og hele Danmarks kronprins Frederik.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden