6. aug. 2010
Af af Ulrik Ulriksen og Ken Richter

Kronprinsesse Mary er klar til baby

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Der er sket noget med kronprinsparret henover sommeren - og de stråler af glæde.

Kronprinsesse Mary har nydt en fantastisk sommer sammen med sine nærmeste, men for en gangs skyld har hun og familien ikke taget udenlands mod det sydlige Europa.

I stedet er hele ferien blevet nydt hjemme i Danmark i mere fred og ro end normalt. Mary har virkelig skånet sig selv, og selvom hun stadig løber en tur stille og roligt, så har hun tilsyneladende skruet ned for de fysiske aktiviteter. Og i det hele taget slappet lidt mere af end normalt.

Det afslappede look har Mary også dyrket i løbet af sommeren, hvor bluser og kjoler har siddet knap så kropsnært som normalt. Mary har sørget for, at tøjet ikke strammede unødvendigt i de lune sommertemperaturer, som Danmark har været velsignet af i juli og august måned.

Kronprinsessen har holdt sin ferie med familien i Tisvildeleje, Trend og på Gråsten Slot.

Alle steder har der været mulighed for at Mary kunne sadle sin hest op og ride en tur ud i den smukke natur. Men i år har Mary holdt sig fra rideturene.

Igennem længere tid har kronprinsparret ønsket at få deres barn nummer tre. Kronprinsesse Mary er blevet 38 år, så det ville være et perfekt tidspunkt at blive gravid nu.

Når kronprinsparret er blevet spurgt om en familieforøgelse, så har de gjort det klart, at det bestemt ville være dejligt.

Ved flere lejligheder har de talt med BILLED-BLADET om deres drøm. Senest til vinter-OL i Canada i februar, da de igen blev spurgt:

- Skal I have endnu et barn?

- Ja, det er jo blevet en slags tradition at spørge til det, og vi svarer som sædvanlig, at det har vi ingen kommentarer til, sagde kronprinsesse Mary drillende.

- Men det kan vel ikke udelukkes, at Christian og Isabella skal have en lillesøster eller -bror?

- Intet kan udelukkes, og intet kan indelukkes, lød det humørfyldte svar fra kronprinsen.

Læs mere om: