Kronprinsesse Mary får international ros for sin stil

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Mega
På en helt vidunderlig aften i Japans hovedstad strålede Danmarks kronprinsesse Mary en smule mere end de fleste ifølge flere internationale medier.

Der er masser af verbale roser til Danmarks kronprinsesse Mary efter den store tronskifteceremoni i Japans hovedstad.

På paladset I Tokyo deltog Mary sammen med kronprins Frederik og en lang række andre europæiske kongelige i den traditionelle ceremoni for kejser Naruhito og kejserinde Masako.

Efter tronskifteceremonien var der samme aften festmiddag på paladset, og her ankom kronprinsesse Mary i udsøgt dansk design.

Skarp konkurrence

Både Daily Mail og Hello Magazine fra England samt Paris Match fra Frankrig er vilde med Marys look i Japan, og det kan man godt være lidt stolt af som dansker.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kronprinsessen var ellers i skarp konkurrence rent stilmæssigt med dronninger som Spaniens Letizia og Hollands Maxima.

Mary i udsøgt design

Kronprinsesse Mary så til aftenfesten på paladset i Tokyo glamourøs ud i en sart rosa kjole skabt af Birgit Hallstein samt en cape designet af Jesper Høvring.

Hun bar som prikken over i'et den berømte elefantordenen samt et fornemt diadem, der også kan benyttes som halssmykke.

Se alle de skønne billeder med Mary og kronprins Frederik samt en perlerække af Europas royale profiler fra tronskiftefestens første stor dag i denne uges udgave af BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag 24. oktober.

Lyt til udsendelsen "Mary: Rejsen til et kongeligt liv" fra Danmarks royale podcast her og find flere udsendelser ved at klikke her.

Listen to "Mary: Rejsen til et kongeligt liv" on Spreaker.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden