Fredag, 9. august 2013 — af af Karina Didriksen

kronprinsesse Mary fandt bagindgangen til modeshow

Kronprinsesse Mary valgte ikke den sædvanlige indgang, da hun torsdag gik til modeuge på Statens Museum for Kunst i København.
Kronprinsesse Mary valgte ikke den sædvanlige indgang, da hun torsdag gik til modeuge på Statens Museum for Kunst i København.
Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den danske kronprinsesse sneg sig – næsten – ubemærket ind ad bagindgangen til Baum und Pferdgartens modeshow i København torsdag eftermiddag.

Kendisser som Mathilde Norholt, Eva Harlou og Christiane Schaumburg-Müller O’Conner havde allerede taget plads på stolerækkerne ved Baum und Pferdgartens modeshow på Statens Museum for Kunst i går, torsdag, da en royal gæst meldte sin lettere forsinkede ankomst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En PET-bil med tonede ruder drejede ind ad indkørslen til bygningens bagindgang klokken 18.20 og parkerede ved en anden indgang, end de andre gæster havde benyttet.

Ud fra bagsædet steg en smilende kronprinsesse Mary, og BILLED-BLADET var på stedet og fik som de eneste et billede af hende, da hun forsøgte at snige sig ubemærket ind til showet tyve minutter efter, det skulle være startet.

Den 41-årige kronprinsesse så smuk ud i en mintgrøn kjole, og hun så ikke ud til at have noget imod at skulle gå et lille stykke vej hen til døren på sine stilletter.

Kronprinsesse Mary til modeuge svarer på spørgsmål fra BILLED-BLADETs journalist
Kronprinsesse Mary til modeuge svarer på spørgsmål fra BILLED-BLADETs journalist.
Hanne Juul/BILLED-BLADET

Glæd dig til den store modeuge-dækning, blandt andet med kronprinsesse Mary og prinsesse Marie, i BILLED-BLADET på torsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden