29. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary fik en helt speciel musikalsk oplevelse

kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Musik og sang betyder meget for kronprinsesse Mary, der fik en skøn oplevelse, da hun forleden besøgte et kor med en helt særlig betydning for hende.

Det blev en helt speciel oplevelse for kronprinsesse Mary at besøge DR PigeKoret i forbindelse med en korprøve.

Mary kunne blandt andet nyde et par sange, som hun kender godt og selv har sunget med på flere gange tidligere.

”Lyse nætter” og især ”I Danmark er jeg født” kender kronprinsesse Mary fra mange højtidelige begivenheder, og netop de sange var på pigekorets repertoire under prøverne.

Kronprinsesse Mary protektor efter grevinde Alexandra

Kronprinsesse Mary blev ny protektor for DR Pigekoret tidligere på året, og det var første gang, at Mary besøgte de musikalske og sangglade piger under prøverne.

Kronprinsesse Mary var glad for at møde alle korpigerne og dirigent Philip Faber samt den kunstneriske leder for pigekoret, Anne Kathrine Prip.

I perioden 1995 til 2014 havde pigekoret grevinde Alexandra af Frederiksborg som protektor.

Dejlig december for kronprinsesse Mary

I løbet af december kan man den 15., 16. og 17. december nyde DR PigeKoret give julekoncert i København. Det ventes, at kronprinsessen vil overvære en af julekoncerterne.

I denne uges udgave af BILLED-BLADET, nr. 43, kan du læse om kronprinsfamiliens spændende juleplaner, der blandt andet byder på en udlandsrejse i første uge af december for Mary og Frederik.

I BILLED-BLADET, som er på gaden nu, kan du også læse om prins Harry og gravide hertuginde Meghan af Sussex samt få en fornem reportage fra dronning Margrethe og kronprinsparrets taffel på Christiansborg Slot i anledning af et internationalt topmøde.

Læs mere om: