Tirsdag, 14. maj 2019 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary fik helt særlig blomsterbuket på bryllupsdagen

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprinsparrets 15-års bryllupsdag bød på lidt af hvert for kronprinsesse Mary, der blandt andet var på en spændende arbejdsopgave. Ved ankomsten til Company Day fik Mary en kærlig og varm modtagelse.

Kronprinsesse Mary blev ønsket tillykke med sin og kronprins Frederiks 15-års bryllupsdag, da hun ankom til begivenheden Axcel Company Day, som blev afviklet i København. – Ja, tænk der er gået 15 år, sagde kronprinsessen smilende, efter hun netop havde fået en fin  buket af blomsterpigerne Isabella, 10 år, og Ella, fem et halvt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blomsterbuket af Erik Buch

Meget passende var velkomstbuketten bundet af blomsterbinder Erik Buch. Han var også mesteren bag kronprinsesse Marys brudebuket for 15 år siden i Vor Frue Kirke. En smuk gestus fra arrangørernes side og en stor fornøjelse for blomsterbinder Buch.

Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Kronprinsesse Mary på scenen

Kronprinsesse Mary var på scenen som indledning på den fine dag hos Axcel, som for tyvende gang afholdt Company Day. En begivenhed som gennem årene har udviklet sig til et af årets vigtigste samlingspunkter for dansk erhvervsliv. I år var der fokus på kvinder i forretningslivet og på kunstig intelligens. Kronprinsessen holdt i sin tale fokus på det første tema.

Middag på Amalienborg

Efter en god halvanden times tid til Company Day forlod kronprinsessen begivenheden. Hun tog hjem til Amalienborg for at gøre sig klar til aftenens store middag i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. Mary er vært for en særlig middag i anledning af Copenhagen Fashion Summit, som er en konference for modeindustrien. Gæsterne til begivenheden i Amalienborg-palæet er alle aktører indenfor bæredygtig mode.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden