Kronprinsesse Mary fortæller om smuk hilsen: Fik lagt brudebuket på sin mors grav

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
I et eksklusivt og historisk interview med BILLED-BLADET fortæller kronprinsessen om at være midt i livet og om at være omgivet af kærlighed og store udfordringer. Kronprinsessen fortæller også nye detaljer om sit og kronprinsesn bryllup. Du får det hele i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

I et helt nyt og historisk interview med BILLED-BLADET i anledning af sin 50-års fødselsdag fortæller kronprinsesse Mary om at være midt i livet.

Undervejs i den lange og gode samtale med BILLED-BLADETs udsendte om sit liv mindes kronprinsessen sin storslåede bryllupsdag og nogle af de mest følelsesladede øjeblikke.

Kronprinsesse Mary taler ud

Ulykkeligvis mistede kronprinsessen som kun 25-årig sin elskede mor, Henrietta Donaldson, der døde i forbindelse med en hjerteoperation i 1997.

For kronprinsessen var det ekstra svært ikke at have hende med på sin bryllupsdag.

– Men hun var med mig på andre måder, siger kronprinsessen i interviewet, og så afslører kronprinsessen, hvordan hun sørgede for at mindes sin mor på rørende vis efter vielsen.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Få vores senest tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

– Min mors søster, som var med til brylluppet, tog brudebuketten med sig og lagde den på min mors grav i Skotland. Jeg har et fint billede af buketten på hendes gravsted, siger kronprinsessen om den smukke gestus.

Meget mere i BILLED-BLADET

Det og meget, meget mere kan du læse om i det eksklusive og historiske 50-års interview, som kronprinsesse Mary gav BILLED-BLADET i de smukkeste rammer i Frederik VIII’s Palæ.

Du kan desuden glæde dig til se de ekstraordinære portrætter taget på Amalienborg i private omgivelser af BILLED-BLADETs erfarne fotograf Hanne Juul assisteret af Martin Høien. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden