Fredag, 2. juni 2023 — af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary fortryllede i græsk gudinde-look til kongeligt bryllup: Se den nye glitrende detalje på gallakjolen

Kronprinsesse Mary
Kronprinsparret ved ankomst til bryllupsbanketten i Jordan torsdag aften.
Foto: Ritzau/Scanpix
Kronprinsesse Mary så fortryllende ud i en smuk gallakjole af Jesper Høvring med en helt ny og funklende detalje, da hun deltog i den store bryllupsbanket for Jordans kronprins Hussein og kronprinsesse Rajwa.

Kronprinsesse Mary tog pusten fra alle, da hun var gæst ved den store gallabanket Al Husseiniya paladset i Jordans hovedstad Amman torsdag aften i forbindelse med den jordanske kronprins Hussein bryllup med Rajwa Al Saif.

I den festlige anledning var hun smuk som en græsk gudinde i en jadegrøn aftenrobe af florlet silkechiffon med en ny funklende og iøjnefaldende detalje på overstykket - en fin blonde overdrysset med perler.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary ved bryllupsbanketten i Jordan med kronprins Frederik.
Foto: Ritzau/Scanpix
Kronprinsesse Mary
Foto: Royal Hashemite Court ©️

Den fantastiske festkjole kreeret af Jesper Høvring bar kronprinsesse Mary første gang ved kronprinsesse Victoria og prins Daniels bryllup i Stockholm i 2010.

Sidenhen er den blevet ændret flere gange.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary i kjolen ved brylluppet mellem kronprinsesse Victoria og Daniel Westling i Stockholm i 2010. Kjolen er sidenhen blev ændret flere gange.
Foto: Martin Høien

Derefter har hun båret den under et besøg ved et velgørenhedsarrangement i Melbourne i 2011 og ved prins Joachims 50-års fest på Amalienborg i 2019.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ved Alannah and Madeline Foundations velgørenhedsarrangement Starry Starry Night på Crown Casino i 2011 i Melbourne.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary i den elegante kjole ved prins Joachims 50 års fødselsdag i 2019.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden