20. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary, Frederik og børnene fik en vild oplevelse

Kronprinsfamilien har hygget sig i løbet af sommeren. Et af højdepunkterne har været et besøg til et helt særligt sted i Danmark – et ret vildt sted. Læs alt om Mary, Frederik og børnenes tur til Dinosaurskoven i Knuthenborg Safaripark i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

Danskerne er for alvor tilbage i sving efter en solrig sommerferie. Også kronprinsfamilien har så småt taget fat på hverdagen igen.

Umiddelbart inden kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn, Christian, Isabella, Josephine og Vincent, tog hul på anden halvdel af kalenderåret med officielle opgaver og for børnenes vedkommende skolegang, var de afsted med kongeskibet Dannebrog på en privat sejlads.

Kronprinsesse Mary tog flotte billeder

Kronprinsfamilien gik som flot finale på det private togt i land på Lolland og kørte til Knuthenborg Safaripark, hvor Mary, Frederik og børnene fik sig en ret vild oplevelse.

Kronprinsesse Mary tog en flot serie billeder af besøget til safariparken og Dinosaurskoven.

Læs alt om kronprinsfamiliens oplevelser

Prins Christian og prins Vincent gav den gas blandt de livagtige og bevægelige modeller af dinosaurer, mens prinsesse Josephine og prinsesse Isabella hilste på de vilde dyr.

Læs alt om kronprinsfamiliens skønne afslutning på ferien i BILLED-BLADET nr. 33, der bringer kronprinsesse Marys egne billeder af det kongelige besøg til Knuthenborg.

Indtil da kan I nyde de dejlige billeder af familien på Gråsten i galleriet herover.

Læs mere om: