5. feb. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary fylder 44 år og glæder sig til festlig dag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20160128_jsu7851_copy.jpg
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Hele Danmarks kronprinsesse Mary har fødselsdag i dag, og det skal nok blive en festlig fredag. Det tror kronprinsessen fuldt og fast på.

Kronprinsesse Mary runder fredag 44 år, og det kan sagtens gå hen og blive en rigtig festlig dag. Kronprinsessen har i denne uge varmet op til sin fødselsdag med blandt andet at være med til den officielle åbning af modeugen i København. Ved ankomsten til åbningsshowet på Rådhuset i København blev kronprinsessen spurgt til forventningerne til sin fødselsdag.

Fest hele dagen

Mary svarede, at det ville blive en festlig fødselsdag. Kronprinsessen bliver sandsynligvis fra morgenstunden fejret helt privat af sin mand og deres fire børn prins Christian, 10. prinsesse Isabella, 8, samt tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent, 5, hjemme i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg.

Årets TV-GULD: Stem på dine TV-favoritter her!

Aftenen fri

Hvad resten af dagen byder på er uvist, men sikkert er det, at kronprinsessen ikke skal deltage i modepris-arrangement Designer's Nest, som hun ellers er protektor for. Midt på dagen er kronprinsen i øvrigt ude af palæet, da han skal til brasiliansk inspireret fest på Københavns Rådhus, hvor Danmarks OL-fanebærer til sommerlegene i Rio de Janeiro skal afsløres. Fra klokken 14.30 har kronprinsen fri, og så er aftenen åben for hygge til ære for den royale fødselar.

I Tivoli på prinsesse Maries fødselsdag

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har haft ganske travlt i ugen op til kronprinsessens store dag. Kronprinsessen har især været i fuld sving og har været på otte officielle opgaver indenfor en uge op til i dag, fredag 5. februar. I morgen, på prinsesse Maries 40-års fødselsdag den 6. februar, skal Mary og Frederik desuden til Danmarks Indsamlingens 10-års jubilæumsshow i Tivolis koncertsal.

Læs mere om: